Саша Илич вероятно ще бъде новият старши треньор на Ботев (Пловдив), пише

...
Саша Илич вероятно ще бъде новият старши треньор на Ботев (Пловдив), пише
Коментари Харесай

Саша Илич е фаворит №1 за треньорския пост в Ботев

Саша Илич евентуално ще бъде новият старши треньор на Ботев (Пловдив), пише Sportal.bg. Очаква се сръбският експерт да размени на поста Станислав Генчев, който по-рано през днешния ден бе уволнен поради незадоволителните резултати на " жълто-черните " от началото на сезона - две равенства и четири загуби.
Прочетете още
Последните няколко дни са много турбулентни за Ботев, а съветският предприемач даде обещание, че всеки, който прави некачествено работата си, ще напусне клуба. Докато вървят договарянията с Илич, отпред на " канарчетата " краткотрайно ще застане Рафаел Ферейра, който беше в щаба на Генчев.

Кардиналните промени започнаха, а прокуристът на " канарчетата " Асен Караславов и пресдиректорът Тодор Благов към този момент не са част от " жълто-черните ". Радостин Кишишев пък бе назначен за действен управител и ще дава отговор за административната и оперативна активност на Ботев (Пд).

За последно Саша Илич водеше ЦСКА - София, само че в края на юли бе уволнен след едвам третия формален мач за сезона - загубата с 0:2 от Сепси в Лигата на конференциите. Припомняме, че 45-годишният ментор беше доста покрай това да направи " алените " първенци през предходната акция, само че тимът му остана на една точка от Лудогорец в битката за купата.


Ботев (Пловдив) може да бъде третият отбор на клубно равнище, отпред на който застава Илич. Преди ЦСКА - София той работи в сръбския Чукарички.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР